Azonosító v. e-mail:

Jelszó:

Világ:
Játékosunk írta:

„A Végzetúr játék olyan, mint az ogre. Rétegekből áll. Bárhány réteget fejtesz is le róla, újabb és újabb mélységei nyílnak meg. Míg a legtöbb karakterfejlesztő játékban egy vagy több egyenes út vezet a sikerhez, itt a fejlődés egy fa koronájához hasonlít, ahol a gyökér a közös indulópont, a levelek között pedig mindenki megtalálhatja a saját személyre szabott kihívását.
A Végzetúr másik fő erőssége, hogy rendkívül tág teret kínál a játékostársaiddal való interakciókra, legyen az együttműködés vagy épp rivalizálás.”

Morze - V3

még több ajánlás

A 4-es világ eredményhirdetése

2016. Január 25.-n indult a Végzetúr univerzumának 4. világa. A Felszínt végzeturak és végzetúrnők hadai lepték el. Hamarosan szövetségek alapultak, megkezdődött az építkezés és a verseny: majd hamarosan megindultak a háborúk is. A különböző hordákba tartozó szövetségek gyilkos dühvel küzdöttek, hogy övék legyen a győzelem és a végső dicsőség, hogy teljhatalmú uraivá válhassanak a bolygónak, az ott élő minden teremtménynek, beleértve a többi végzeturat is. A kiégett síkságok, sziklás hegyoldalak, fekete szakadékok csatakiáltásoktól és fegyvercsörgésektől voltak hangosak. Nem volt irgalom, nem volt kímélet.

a Jelentéktelenek szövetsége végül 2016. 03. 19. napon megsemmisítette az utolsó epikus entitást is, akik hódításuknak útjába állhattak volna. Égig érő hatalom tornyuk és a gyémánt horda mindenhatósága előtt az összes többi szövetség fejet hajtott. Akik nem hódoltak be, azok teste a Jelentéktelenek katalizátorának tüzében végezte, lélekenergiával tovább táplálva a bolygó új urait. Egy új rend hajnala köszöntött be Ghallán.

A küzdelmek során további jelentős eredményeket elérő végzeturakról és végzetúrnőkről egy óriási márványtábla emlékezik meg, amelyet a Jelentéktelenek új fővárosának főterén állítottak fel, rajta az elért eredményekkel és nevekkel:
Legmagasabb szint:ujra (56. Szint)
Takezo Shinmen (56. Szint)
Legnagyobb tulajdonságösszeg:Nagycapa (1360)
Legnagyobb szakértelemösszeg:Dracula (1579)
Legnagyobb LE differencia: Doan rohun (Szerzett LE differencia: 1.049.194)
Legtöbb okozott sebzés: TK44 (Legtöbb okozott sebzés: 3541)
Legtöbb teljesített küldetés:MadDog (97 db)
Legtöbb teljesített kaland:MadDog (480 db)
Legtöbb helyes kvízkérdés: Rantanplan (8617 db)
Legmagasabb szintű állat:Rettyenő Tücsöktalp (90. Szint)

a Jelentéktelenek szövetség minden teljes jogú tagja, valamint a fenti eredmények elérői különleges jutalomban részesülnek! Megadhatják egy másik világon levő karakterük nevét, ez a karakter 150 őskövet kap, valamint a dicsőség medálját, ami 1%-kal növeli a vadászatból szerzett lélekenergiát. Ha valaki több kategóriában nyer, akkor is csak 1 medált kap. Aki két kategóriában győz, az 225, aki három, az 263 őskövet kap.