Azonosító v. e-mail:

Jelszó:

Világ:
Játékosunk írta:

„A Végzetúr játék olyan, mint az ogre. Rétegekből áll. Bárhány réteget fejtesz is le róla, újabb és újabb mélységei nyílnak meg. Míg a legtöbb karakterfejlesztő játékban egy vagy több egyenes út vezet a sikerhez, itt a fejlődés egy fa koronájához hasonlít, ahol a gyökér a közös indulópont, a levelek között pedig mindenki megtalálhatja a saját személyre szabott kihívását.
A Végzetúr másik fő erőssége, hogy rendkívül tág teret kínál a játékostársaiddal való interakciókra, legyen az együttműködés vagy épp rivalizálás.”

Morze - V3

még több ajánlás

A 4-es világ eredményhirdetése

2009. júl. 16-án indult a Végzetúr univerzumának 4. világa. A Felszínt végzeturak és végzetúrnők hadai lepték el. Hamarosan szövetségek alapultak, megkezdődött az építkezés és a verseny: majd hamarosan megindultak a háborúk is. A különböző hordákba tartozó szövetségek gyilkos dühvel küzdöttek, hogy övék legyen a győzelem és a végső dicsőség, hogy teljhatalmú uraivá válhassanak a bolygónak, az ott élő minden teremtménynek, beleértve a többi végzeturat is. A kiégett síkságok, sziklás hegyoldalak, fekete szakadékok csatakiáltásoktól és fegyvercsörgésektől voltak hangosak. Nem volt irgalom, nem volt kímélet.

A Hegylakók szövetsége végül 2009. 08. 28. napon megsemmisítette az utolsó epikus entitást is, akik hódításuknak útjába állhattak volna. Égig érő hatalom tornyuk és a gyémánt horda mindenhatósága előtt az összes többi szövetség fejet hajtott. Akik nem hódoltak be, azok teste a Hegylakók katalizátorának tüzében végezte, lélekenergiával tovább táplálva a bolygó új urait. Egy új rend hajnala köszöntött be Ghallán.

A küzdelmek során további jelentős eredményeket elérő végzeturakról és végzetúrnőkről egy óriási márványtábla emlékezik meg, amelyet a Hegylakók új fővárosának főterén állítottak fel, rajta az elért eredményekkel és nevekkel:
Legmagasabb szint: Jaana (46. Szint)
Legnagyobb tulajdonságösszeg: Zentor (Tulajdonságösszeg: 1038)
Legnagyobb szakértelemösszeg: Rideghangulat (Szakértelemösszeg: 810)
Legnagyobb LE differencia: Kosarasszájú CetCápa (Szerzett LE differencia: 2.253.761)
Legtöbb okozott sebzés: Morphium (Legtöbb okozott sebzés: 1290)
Legtöbb teljesített küldetés: DEVILBOY (76 db)
Legtöbb helyes kvízkérdés: Nellus (6876 db)
Legmagasabb szintű állat:Elekecske (49. Szint)
Jaana (49. Szint)

A Hegylakók szövetség minden teljes jogú tagja, valamint a fenti eredmények elérői különleges jutalomban részesülnek! Megadhatják egy másik világon levő karakterük nevét, ez a karakter 100 őskövet kap, valamint a dicsőség medálját, ami 1%-kal növeli a vadászatból szerzett lélekenergiát. (Ha valaki több kategóriában nyer, akkor is csak 1 medált kap).