Azonosító v. e-mail:

Jelszó:

Világ:
Játékosunk írta:

„A Végzetúr játék olyan, mint az ogre. Rétegekből áll. Bárhány réteget fejtesz is le róla, újabb és újabb mélységei nyílnak meg. Míg a legtöbb karakterfejlesztő játékban egy vagy több egyenes út vezet a sikerhez, itt a fejlődés egy fa koronájához hasonlít, ahol a gyökér a közös indulópont, a levelek között pedig mindenki megtalálhatja a saját személyre szabott kihívását.
A Végzetúr másik fő erőssége, hogy rendkívül tág teret kínál a játékostársaiddal való interakciókra, legyen az együttműködés vagy épp rivalizálás.”

Morze - V3

még több ajánlás

A 4-es világ eredményhirdetése

2013. Szeptember 05.-n indult a Végzetúr univerzumának 4. világa. A Felszínt végzeturak és végzetúrnők hadai lepték el. Hamarosan szövetségek alapultak, megkezdődött az építkezés és a verseny: majd hamarosan megindultak a háborúk is. A különböző hordákba tartozó szövetségek gyilkos dühvel küzdöttek, hogy övék legyen a győzelem és a végső dicsőség, hogy teljhatalmú uraivá válhassanak a bolygónak, az ott élő minden teremtménynek, beleértve a többi végzeturat is. A kiégett síkságok, sziklás hegyoldalak, fekete szakadékok csatakiáltásoktól és fegyvercsörgésektől voltak hangosak. Nem volt irgalom, nem volt kímélet.

a Zenebutik szövetsége végül 2013. 11. 06. napon megsemmisítette az utolsó epikus entitást is, akik hódításuknak útjába állhattak volna. Égig érő hatalom tornyuk és a rubin horda mindenhatósága előtt az összes többi szövetség fejet hajtott. Akik nem hódoltak be, azok teste a Zenebutik katalizátorának tüzében végezte, lélekenergiával tovább táplálva a bolygó új urait. Egy új rend hajnala köszöntött be Ghallán.

A küzdelmek során további jelentős eredményeket elérő végzeturakról és végzetúrnőkről egy óriási márványtábla emlékezik meg, amelyet a Zenebutik új fővárosának főterén állítottak fel, rajta az elért eredményekkel és nevekkel:
Legmagasabb szint:Justin Bieber (57. Szint)
Nagycapa (57. Szint)
Loreena McKennitt (57. Szint)
Gasztro (57. Szint)
Fekete Pákó (57. Szint)
Dr. Placebo (57. Szint)
Manu Chao (57. Szint)
Till Lindemann (57. Szint)
Legnagyobb tulajdonságösszeg:Manu Chao (Tulajdonság- összeg: 1300)
Justin Bieber (Tulajdonság- összeg: 1300)
Gasztro (Tulajdonság- összeg: 1300)
Hercules (Tulajdonság- összeg: 1300)
Till Lindemann (Tulajdonság- összeg: 1300)
Legnagyobb szakértelemösszeg:Manu Chao (Szakértelemösszeg: 1071)
Jégbontó Ügek (Szakértelemösszeg: 1071)
Loreena McKennitt (Szakértelemösszeg: 1071)
Fekete Pákó (Szakértelemösszeg: 1071)
uwel (Szakértelemösszeg: 1071)
Till Lindemann (Szakértelemösszeg: 1071)
Legnagyobb LE differencia: Pain (Szerzett LE differencia: 2.059.316)
Legtöbb okozott sebzés: matyi_matyi (Legtöbb okozott sebzés: 4042)
Legtöbb teljesített küldetés:Till Lindemann (149 db)
Legtöbb teljesített kaland:Dr. Placebo (486 db)
Legtöbb helyes kvízkérdés: Fekete Pákó (9858 db)
Legmagasabb szintű állat:Till Lindemann (86. Szint)

a Zenebutik szövetség minden teljes jogú tagja, valamint a fenti eredmények elérői különleges jutalomban részesülnek! Megadhatják egy másik világon levő karakterük nevét, ez a karakter 100 őskövet kap, valamint a dicsőség medálját, ami 1%-kal növeli a vadászatból szerzett lélekenergiát. Ha valaki több kategóriában nyer, akkor is csak 1 medált kap. Aki két kategóriában győz, az 150, aki három, az 175 őskövet kap.