Azonosító v. e-mail:

Jelszó:

Világ:
Játékosunk írta:

„A Végzetúr játék olyan, mint az ogre. Rétegekből áll. Bárhány réteget fejtesz is le róla, újabb és újabb mélységei nyílnak meg. Míg a legtöbb karakterfejlesztő játékban egy vagy több egyenes út vezet a sikerhez, itt a fejlődés egy fa koronájához hasonlít, ahol a gyökér a közös indulópont, a levelek között pedig mindenki megtalálhatja a saját személyre szabott kihívását.
A Végzetúr másik fő erőssége, hogy rendkívül tág teret kínál a játékostársaiddal való interakciókra, legyen az együttműködés vagy épp rivalizálás.”

Morze - V3

még több ajánlás
Ha bármilyen problémád van a regisztrációval, írj nekünk az info{kukk}vegzetur{ponty}hu címre, vagy kérj Segítséget!
Világ:
Azonosítód:
Jelszó:
Válassz karakternevet:
Karaktered neme:
Avatár:
Horda:
A hordád határozza meg, milyen bónuszokat kap a karaktered. (Ha egy szövetségbe akarsz tartozni egy barátoddal, aki már játszik, válaszd azt a hordát, amit ő!)
+5% sebzés (de minimum +1), ütései nagyobb eséllyel találnak.
+10% sebzés varázslattal (de minimum +1), a varázslatai nagyobb eséllyel találnak, minden varázslatot eggyel alacsonyabb szinten tanulhat meg, és több varázspontjuk van.
-5% sebzéstől és varázslattól (de állattól nem) /minimum -1/. Életpont és Varázspont 24 helyett 20 óra alatt megy fel maximumra. A gyógyító és manaital +25%-ot ad.
+33% lélekenergia portyázáskor győzelem esetén, vereség esetén 33%-al kevesebb lélekenergiát vesztenek. Olcsóbban vásárolhatnak tárgyakat.
Ezt a mezőt ne töltsd ki! (ne írj bele semmit):